За Нас

Статистика

Започнавме 2007 год. На 1 локација со 6 вработени и многу ентузијазам
Денес сме на 5 локации, со над 30 вработени и над
15 000 направени роденденски забави
15 000 славеници
15 000 пати дувавме свеќички
15 000 пати пеевме роденденски песни
30 000 часа роденденски забави
150 000 часа дневен престој
И над 1 000 000 посети од вас и вашите деца
На бројките им нема крај,
продолжуваме напред
Продолжуваме со забавата во полн сјај.

Ве очекуваме!
ДРИМЛЕНД.

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )