Дримленд Алумина

За мигови кои траат еден ден а се паметат цела година

Дримленд Алумина се наоѓа во населба Тафталиџе во мирно соседство со бесплатен паркинг. Се простира на 200 м2 затворен простор и 150 м2 покриена тераса . Вкупно има капацитет да прими 90 возрасни и 50 деца. Опремена е со современа опрема изработена по највисоки стандарди за да овозможи безбеден и сигурен престој на сите деца. При организирање на роденденски забави просторот во игротеката го користат исклучиво гостите од роденденската забава. Игротеката нуди дневен престој за деца во период кога просторот не е закупен за роденденски забави. Заради општа безбедност игротеката е под видео надзор и приватно обезбедување .

Информации и резервации се вршат на тел.078 24 77 27

Работно време на игротеката е од 14-22 часот и викенд од 12-22 часот
session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )