Дримленд Аеродром 1

За посреќно детство

Дримленд Аеродром 1 се наоѓа во срцето на општина Аеродром позади ТЦ Капитол мол над Комерцијална банка. Се простира на 200м2 во луксузно опремен климатизиран простор со одличен поглед. Вкупен капацитет на игротеката внатре и надвор е 80 возрасни и над 40 деца. За време на роденденски забави просторот на игротеката е резервиран само за гостите на забавата. Дневен престој е дозволен само кога игротеката не е закупена за роденденска забава. Заради општа безбедност игротеката е под видео надзор и приватно обезбедување.

Информации и резервации се вршат на тел.078 24 77 28

Работно време на игротеката е од 14-22 часот и викенд од 12-22 часот
session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )