Дримленд Влае

За децата што сонуваат

Дримленд Влае се наоѓа во населба Влае на главната улица после железниот мост и маркет Тинекс. Сместена е во приземје на модерна станбена зграда со сопствен бесплатен паркинг. Просторот е со површина од 210м2 и е климатизиран. Во текот на летните месеци се користи и покриена тераса со капацитет од 30 возрасни. Вкупниот капацитет на игротеката е 90 возрасни и 50 деца. За време на роденденски забави просторот на игротеката е резервиран само за гостите на забавата. Дневен престој е дозволен кога игротеката не е закупена за роденденска забава. Заради општа безбедност игротеката е под видео надзор и приватно обезбедување.

Со секој резервиран роденден во ЈУНИ во Игротека Дримленд Влае добивате супер попуст!

Информации и резервации се вршат на тел.078 21 61 68

Работно време на игротеката е од 14-22 часот и викенд од 12-22 часот
session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )