За Нас

Особености

Особености

Незаборавна забава ги очекува децата во Дримленд игротеките, во нашиот модерно опремен простор со најсовремена опрема од најдобрите светски производители. Нашата опрема е со најдобар квалитет и е по сите безбедносни стандарди : Мега Лавиринт за развој на моторните и логички способности, Колички за уживање во забавата, Софт (мека) зона за безгрижни игри со куќички, кујни, алатници, камиончиња, плејстејшн и електронски игри за дружење, терен за кошарка , Трамболина , ЕДИНСТВЕНИТЕ И НЕЗАОБИКОЛНИ ЗАМОЦИ ЗА СКОКАЊЕ И ВРТЕЛЕШКИТЕ (COCONUT TREE). Едноставно кажано– децата во нашите Дримленд игротеки се под професионален надзор во сигурно опкружување.

 

Свеќичката Оги!

Свеќичката Оги е најсимпатичната роденденска свеќичка во земјата на соништата Дримленд!

Стручен надзор

Сите вработени во Дримленд игротеките се професионални и едуцирани со формално образование за работа со деца како и искуство во работа со деца. Иако нашите игротеки не се воспитно образовни установи, добро е да се знае дека децата се во стручните раце на нашиот љубезен персонал.

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )