ОСВЕЖИТЕЛНА ДРИМЛЕНД понуда!

Само во Дримленд Влае и Аеродром 1 супер летна понуда за Вас и Вашите најмили!

 

ГРАТИС кафе за мама или тато со секој дневен престој во Дримленд ВЛАЕ и Дримленд АЕРОДРОМ 1!

Цена на пакет 100 ден за еден час!!!

Погледнете ги нашите игротеки и дојдете да се дружиме!

 

 

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )