Супер летна понуда и во Дримленд Алумина!

И Нашата Дримленд игротека Алумина е спремна за Супер летна понуда за Вас и Вашите најмили!

Покрај Дримленд Влае, Дримленд Аеродром 1 отсега пакет со ГРАТИС кафе за мама или тато со секој дневен престој и во Дрименд Алумина!

 

Цена на пакет 100 ден за еден час!!!

Цена на пакет за цел ден 250 ден!!!

 

Погледнете ги нашите игротеки и дојдете да се дружиме!

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )