СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Си играме продавница! (С01Е15)

Драги другарчиња, во 15-тата епизода од Свеќичката Оги, Оги и дружината си играат продавница. Повелете и Вие во нашата Дримленд продавница!

https://youtu.be/4iWZztMqt0M

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме придружете ни се (Subscribe) на нашиот YouTube  и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

За посреќно детство,

Тимот на Дримленд Игротеки


session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )