Со Дримленд апликација до вредни награди!

Со нашата нова наградна игра може лесно да дојдете до Дримленд ваучер!

На тројца случајно избрани учесници им подаруваме:

- 1 ваучер од 2000 денари

- 2 ваучери од 1000 денари

Како да учествувате:

1. Инсталирајте ја Дримленд мобилната апликација

2. Во апликацијата стиснете на нашиот YouTube канал

3. Напишете го името на YouTube каналот во коментар на Фејсбук постот преку кој дојдовте на оваа страна.

ЛИНК за инсталација на апликацијата.

ВАЖНО: Чувајте ја мобилната апликација инсталирана бидејќи добитниците на ваучерите ќе бидат соопштени преку неа.

Среќно!

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )