Елко, елко | Детски песнички со Свеќичката Оги

Ја пееме најубавата новогодишна песничка Елко, елко! Вклучете ги титловите и пејте со Свеќичката Оги, Лила и Тортичка.

https://youtu.be/JteYcNnYEn0

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме придружете ни се (Subscribe) на нашиот YouTube канал и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија на компанијата Дримленд, сопственик на познатиот ланец игротеки во Скопје.  Серијата претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички. 

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )