Дримленд Play ПАКЕТ - за еден поинаков детски роденден!

Драги пријатели и мали креативци, подготвени ли сте за еден поинаков роденден во Дримленд Игротеки? Новата креативна роденденска забава доби свое име – Дримленд ПЛЕЈ пакет

Изненадете ги вашите дечиња и внесете ги во креативниот свет на PlayMais со нашата нова #КреативнаМасичка! Од креативна забава и детски натпревар до подарок за малите креативци!

За најбрзите резервации следуваат изненадувања!

За повеќе информации контактирајте нè на:

  -Дримленд Аеродром 2
      078 24 77 41

  -Дримленд Аеродром
      078 24 77 28

  -Дримленд Алумина
      078 24 77 27

  -Дримленд Влае
      078 21 61 68

  -Дримленд Рамстор
      078 24 77 31

Дримленд Play ПАКЕТ - за еден поинаков детски роденден!

 

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )