Бебе ајкула | Детски песнички со Свеќичката Оги

Светскиот мега-хит Baby Shark за првпат на македонски! Премиерно, во изведба на Свеќичката Оги, слушнете ја "Бебе ајкула"!

 

 

Ова е само една од детските песнички кои ги пееме на родендените во Дримленд игротеките! Ве очекуваме!

 

http://bit.ly/БебеАјкула

YouTube канал: http://bit.ly/СвеќичкатаОгиYouTube

Facebook: http://bit.ly/DreamlandFBPage

Дримленд апликација: http://bit.ly/МобилнаАпликација

Веб страница: http://bit.ly/ИгротекиДримленд

#СвеќичкатаОги #ДримлендИгротеки #ЗаПосреќноДетство #игротека #роденден

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )