Автобусот вози секој ден | Детски песнички со Свеќичката Оги

"Wheels on the Bus" - за првпат на македонски како "Автобусот вози секој ден", во изведба на Свеќичката Оги. Гледајте македонски цртани филмови и пејте детски песнички на македонски јазик!

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Subscribe: http://bit.ly/СвеќичкатаОгиYouTube

Facebook: http://bit.ly/DreamlandFBPage

Дримленд апликација: http://bit.ly/МобилнаАпликација

Веб страница: http://bit.ly/ИгротекиДримленд

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )