СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Одиме на плажа!

Четврта епизода од "Свеќичката Оги"! Одиме на плажа, нуркаме и ја пееме хит песничката "Бебе ајкула"!

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки - Dreamland Playgrounds и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Нова авантура на Оги и неговите другарчиња очекувајте секоја среда.

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )