СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Кое е ова животно?

Гледајте ја 7-та епизода од "Свеќичката Оги"! Во неа, сложуваме форми на животни и ги учиме нивните имиња.

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме претплатете се (Subscribe) на нашиот YouTube канал и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

Subscribe: http://bit.ly/СвеќичкатаОгиYouTube 

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )