СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Отвараме подароци

Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд досега имаат 50.000 прегледи. Придружете ни се во шестата епизода и дознајте зошто децата го обожуваат Оги.

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија, комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Серијата е во продукција на Дримленд, компанијата сопственик на познатиот ланец игротеки во Скопје.

Нова авантура на Оги и неговите другарчиња очекувајте секоја среда. Епизодите може да ги гледате на ЈуТуб каналот, на Фејсбук фан страницата, на мобилната апликација и на веб страницата на Дримленд.

 

Subscribe: http://bit.ly/СвеќичкатаОгиYouTube

Facebook: http://bit.ly/DreamlandFBPage

Дримленд апликација: http://bit.ly/МобилнаАпликација

Веб страница: http://bit.ly/ИгротекиДримленд

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )