СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Далечно патување

Петта епизода и нова авантура на "Свеќичката Оги"! Оги брза на роденден во Дримленд Игротеки и ги користи сите превозни средства за да стигне навреме! Ја пееме и секогаш популарната "Wheels on the Bus" - за првпат на македонски како "Автобусот вози секој ден"! Гледајте македонски цртани филмови!

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки - Dreamland Playgrounds и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

 

 

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )