Штом си среќен | Детски песнички со Свеќичката Оги

Детскиот евергрин "Штом си среќен" во изведба на Свеќичката Оги, Тортичка и бувот Бубу. Пејте и играјте со нас!

Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме претплатете се (Subscribe) на нашиот YouTube канал и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )