Јаболки и банани | Детски песнички со Свеќичката Оги

Популарната детска песничка "Apples and Bananas" за првпат испеана на македонски јазик, како "Јаболки и банани!" Вклучете ги македонските титлови и пејте со Свеќичката Оги!  

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме придружете ни се (Subscribe) на нашиот YouTube канал  и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

 

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )