Пет мали патки | Детски песнички со Свеќичката Оги

Свеќичката Оги ја пее популарната детска песничка "Пет мали патки". Вклучете ги македонските титлови и пејте со него!

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

 

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме придружете ни се (subscribe) на нашиот YouTube канал и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

Subscribe: http://bit.ly/СвеќичкатаОгиYouTube

Facebook: http://bit.ly/DreamlandFBPage

Дримленд апликација: http://bit.ly/МобилнаАпликација

Веб страница: http://bit.ly/ИгротекиДримленд

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )