НОВО!!! Нарачки на роденденски торти во Дримленд

Драги пријатели, на наше и ваше слатко задоволство, отсега може да го прославите роденденот на вашето дете во Дримленд со тортите на Делициа:

Нарачката на роденденска торта никогаш не била полесна:

  -Направете резервација во избраната Дримленд игротека,

  -Добивате потврда за успешна резервација со линк со 300+ роденденски торти

  -Изберете ја омилената торта.

  -Нарачајте ја од вашиот мобилен уред и очекувајте незаборавна забава во избраната Дримленд игротека!!

Погледнете ги цените на над 300 вкусни роденденски торти од Delicia

https://www.facebook.com/pg/Drimlend.Igroteki/photos/

Само за вас, се на едно место!

Искрено ваши,

Тимот на Дримленд игротеки

 

 

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )