СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Во забавниот парк

10-та епизода од Свеќичката Оги и нова авантура во Дримленд. Ајде со нас во забавниот парк!

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме придружете ни се (Subscribe) на нашиот YouTube канал и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

 

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )