СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Ја спасуваме принцезата

Ги повикуваме најхрабрите јунаци во нова, возбудлива авантура со Свеќичката Оги. Ајде да ја спасиме принцезата на Дримленд! Во 12-та епизода ја пееме и омилената песничка на Тортичка, "Трепкај, трепкај ѕвездичке"!

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме придружете ни се (Subscribe) на нашиот YouTube и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )