СВЕЌИЧКАТА ОГИ: Куќа за ластовичката (С01Е21)

Во 21-та епизода, Свеќичката Оги, Лила и Тортичка прават куќа за ластовичката што не се преселила на Југ.

https://youtu.be/sXTcua4dbqM

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме придружете ни се (Subscribe) на нашиот YouTube канал и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија на компанијата Дримленд, сопственик на познатиот ланец игротеки во Скопје.  Серијата претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )