Бебе ајкула и уште 4 песнички | Детски песнички со Свеќичката Оги

Ајде да пееме и играме со Свеќичката Оги!  Најпознатите песни за деца преепеани од англиски на македонски!

Бебе ајкула (Baby Shark)

Автобусот вози секој ден (Wheels on the Bus) 

Јаболки и банани (Apples and Bananas) 

Пет мали патки (Five Little Ducks) 

Штом си среќен (If you're Happy and you Know it) 

"Свеќичката Оги" e интерактивна детска серија во продукција на Дримленд Игротеки и претставува комбинација од играна акција и цртан филм на македонски јазик. Во неа учиме бои, форми, бројки и букви преку забава, а пееме и детски песнички.

Ви благодариме што нѐ гледате! Ве молиме претплатете се (Subscribe) на нашиот YouTube канал и активирајте ја иконата за известувања. На тој начин први ќе ги гледате авантурите на Свеќичката Оги и неговите другарчиња од Дримленд.

session_popup1Array ( [session_popup] => 1 )